TRE, TO, ÉN - TRIFLI!

PRØV DE SMÅ, LÆKRE TRIFLI MED MAKRONER, CREME FRAICHE- OG FLØDESKUMSCREME OG RÅMARINEREDE JORDBÆR MED LIME OG MYNTE! DE ER NEMME AT LAVE OG SÅ SMAGER DE BARE HIMMELSK PGA. DE BÅDE SØDE, SYRLIGE OG FORFRISKENDE ELEMENTER.

Ingredienser ( Til ca. 8 anretninger/glas )

  • 500 g jordbær
  • 2 spsk. sukker
  • Skal og saft fra 1 lime (usprøjtet)
  • 10 mynteblade
  • 1 lille tsk. vaniljesukker
  • 2 dl fløde
  • 1 dl creme fraiche
  • 1/2 tsk. vaniljesukker
  • 15 makroner

SÅDAN GØR DU

  1. MARINEREDE JORDBÆR:
    Skyl jordbærrene. Fjern toppen, og skær dem i kvarte.
    Kom sukker, limesaft, limeskal, finthakkede mynteblade og vanilje ned til jordbærrene, og vend godt rundt. Sæt på køl i en times tid, så jordbærrene kan trække smag.
  2. CREME:
    Pisk fløden til flødeskum og bland den forsigtigt med creme fraiche og vaniljesukker.
  3. MAKRONER:
    Knus makronerne. Kom dem fx i 2 x fryseposer (brug 2 stk. udenom hinanden, så hvis der går hul på posen, har du stadig styr på dine knuste makroner), og brug en kagerulle til at banke dem i stykker.
  4. ANRETNING:
    Kom de knuste makroner i bunden af glassene, så flødeskumscremen på og til sidst de marinerede jordbær.

Opskriften er udviklet i samarbejde med juliebruun.com (FØLG EVT. HENDES INSTAGRAM-PROFIL HER)

Kunne det friste med en lækker jordbærsmoothie? Prøv denne!