TRE, TO, ÉN - TRIFLI!
PRØV DE SMÅ, LÆKRE TRIFLI MED MAKRONER, CREME FRAICHE- OG FLØDESKUMSCREME OG RÅMARINEREDE JORDBÆR MED LIME OG MYNTE! DE ER NEMME AT LAVE OG SÅ SMAGER DE BARE HIMMELSK PGA. DE BÅDE SØDE, SYRLIGE OG FORFRISKENDE ELEMENTER.
Ingredienser ( Til ca. 8 anretninger/glas )
- 500 g jordbær
- 2 spsk. sukker
- Skal og saft fra 1 lime (usprøjtet)
- 10 mynteblade
- 1 lille tsk. vaniljesukker
- 2 dl fløde
- 1 dl creme fraiche
- 1/2 tsk. vaniljesukker
- 15 makroner
SÅDAN GØR DU
- MARINEREDE JORDBÆR:
Skyl jordbærrene. Fjern toppen, og skær dem i kvarte.
Kom sukker, limesaft, limeskal, finthakkede mynteblade og vanilje ned til jordbærrene, og vend godt rundt. Sæt på køl i en times tid, så jordbærrene kan trække smag. - CREME:
Pisk fløden til flødeskum og bland den forsigtigt med creme fraiche og vaniljesukker. - MAKRONER:
Knus makronerne. Kom dem fx i 2 x fryseposer (brug 2 stk. udenom hinanden, så hvis der går hul på posen, har du stadig styr på dine knuste makroner), og brug en kagerulle til at banke dem i stykker. - ANRETNING:
Kom de knuste makroner i bunden af glassene, så flødeskumscremen på og til sidst de marinerede jordbær.
Opskriften er udviklet i samarbejde med juliebruun.com (FØLG EVT. HENDES INSTAGRAM-PROFIL HER)