Fra rester til lækre retter

Lad vores virtuelle køkkenassistent hjælpe dig med at forvandle dine madrester til lækre, smagfulde retter. Så minimerer du både dit madspild og sparer lidt ekstra på husholdningsbudgettet – og det er da en win-win.
 
Indtast dine rester nedenfor og få en skræddersyet opskrift, der matcher dine ingredienser.
 
Velbekomme!

Vigtig viden om den virtuelle køkkenhjælper 

Den virtuelle køkkenhjælper her på siden er baseret på OpenAI’s artificial intelligence-teknologi. Den er lavet for at hjælpe dig med at lave opskrifter på baggrund af dine madrester.

Ligesom med alle andre opskrifter og madtips, du støder på forskellige steder, kan vi (Mejeriforeningen) og teknologien bag systemet ikke garantere dig, at det, du præsenteres for, vil falde i din smag. AI-modellen kender hverken dig eller dine personlige smagspræferencer, så der vil altid være en risiko for, at den kommer med en opskrift, som ikke nødvendigvis er et match (med dig). Vi håber selvfølgelig, at du ender ud med en rigtig lækker opskrift, du kan lide!

For at vi kan sikre en pålidelig og sikker brug af den virtuelle køkkenhjælper, garanterer vi, at: 

·       Den indtastede data IKKE er tilgængelig for OpenAI. 

·       Data lagres/gemmes IKKE. 

·       Modellen bliver IKKE trænet på baggrund af dine input.

Hvis du ønsker at gemme din opskrift til senere brug, anbefaler vi, at du enten tager et skærmprint eller kopierer teksten over i et andet dokument, fordi al dialog med den virtuelle køkkenhjælper slettes løbende.

Den virtuelle køkkenhjælper bygger på en færdigtrænet AI-model, som ikke lærer/træner videre på baggrund af de data og input, der indsættes ifm. brugernes anvendelse af den.

Mejeriforeningen råder ikke over den bagvedliggende algoritme, der anvendes. Vi har købt adgang til teknologien hos OpenAI (deres ChatGPT-teknologi), som så er blevet opsat med en foruddefineret prompt inden ibrugtagning – med det formål at systemet kan bidrage med gode opskrifter baseret på de ingredienser, som brugeren indtaster.

 

Hvis du har spørgsmål til vores virtuelle køkkenhjælper, kan du kontakte os på marketing@mejeri.dk