Æblekage med kanel
EN GOD KLASSIKER SOM MAN ALDRIG TAGER FEJL AF. MED DENNE OPSKRIFT FÅR DU EN LÆKKER ÆBLEKAGE MED GOD SMAG AF KANEL. EN PERFEKT DESSERT SOM ALTID FALDER I GOD JORD. SERVER DEN GERNE MED CREME FRAICHE TIL!
Ingredienser
- 100 g smør
- 2 æg
- 150 g sukker
- 100 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vaniljesukker
- 1 nip salt
- 1 tsk. kanel
- 5 æbler + 1 spsk. kanel
- Creme fraiche til servering
SÅDAN GØR DU
-
Tænd ovnen på 200 grader varmluft
-
Smelt smør
-
Pisk æg og sukker lyst og luftigt
-
Vend de tørre ingredienser sammen i en skål
-
Kom så både den luftige æggesnaps og den smeltede smør i. Rør forsigtigt sammen.
-
Skræl æbler, skær i mindre stykker. Vend dem rundt i kanel og kom dem over i dejen.
-
Kom i en form beklædt med bagepapir, min måler 22*22 cm. Kom i ovnen i 20 minutter
-
Køl en smule af og server med creme fraiche
Opskriften er udviklet i samarbejde med juliebruunsblog