Bagt brie i butterdej
Har du nogensinde smagt bagt brie? Ellers vil jeg kraftigt opfordre dig til at prøve! Det er lækkert - altså VIRKELIG lækkert. Og den her bagte brie i butterdej med honning og rosmarin er slet ikke til at stå for🧡Helt perfekt serveret med grove kiks og lidt frugt.
Ingredienser
- En rund brie
- 1 rulle butterdej
- 2 spsk. honning (evt flydende)
- 1 tsk frisk rosmarin - fintsnittet
- 1 æg til pensling
- Pynt: ekstra rosmarin og honning
Sådan gør du:
- Tænd ovnen på 200 grader alm ovn.
- Snit med en skarp kniv et ternet mønster i toppen af brien. Træk lidt i den, så den “åbner” sig lidt.
- Læg brien over på et stykke butterdej, der er skåret til og fold kanterne ind, så de næsten mødes. Der skal være en lille åbning.
- Dryp med honning og rosmarin, så det trænger lidt ned i revnerne på brien.
- Pensl med sammenpisket æg og bag den i ca 25 minutter.
- Dryp den færdigbagte brie med lidt ekstra honning og frisk rosmarin og server lun med grove kiks og frugt.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Majspassion.