Bananpandekager
LÆKRE BANANPANDEKAGER - PERFEKT TIL EN NEM DESSERT ELLER DEN LILLE SULT.
Tilberedningstid: 20 minutter
Ingredienser ( 8-10 stk. )
- 2 meget modne bananer
- 3 æggeblommer
- 1 tsk. kardemomme
- 1 spsk. vaniljesukker
- 2 dl mælk (mini- eller kærnemælk)
- 200 g mel
- 2 tsk. bagepulver
- 3 æggehvider
SÅDAN GØR DU:
- Mos banananerne grundigt med en gaffel til der ikke er klumper.
- Rør æggeblommer, kardemomme og vaniljesukker og til sidst mælk i.
- Rør mel og bagepulver sammen og sigt det i dejen, så der ikke er klumper i melet.
- Rør eller pisk dejen til den er fin og glat.
- Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen.
- Smelt smør på en pande og bag ca. 4 pandekager ad gangen. Vend dem når dejen er begyndt at stivne.