Burger med grillet ost og tzatziki
Må vi præsentere din (måske) nye livret? Følelsen af sol, sommer og det græske øhav er kun en burgerbolle væk, når du tilføjer smagen af cremet tzatziki og den uforlignelige grillost. Prøv den næste gang, der skal burgere på bordet!
Ingredienser ( 2 personer )
- 1 pk. grillost
- 2 burgerboller - evt. dem med rødbede (som du finder andetsteds her på sitet)
- 2 dl græskinspireret yoghurt
- 1/2 agurk.
- 1 håndfuld ærteskud
- Salt
- Fritureolie til stegning
- Serveres med fritter til
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 C varmluft.
- Varm en gryde op med fritureolie. Der skal ca. være så bunden er dækket ca. 4-5 cm.
- Skær grillosten i ca. 1 cm skiver.
- Riv agurken. Bland agurk med den græskinspirerede yoghurt og smag til med salt.
- Kom grillosten i frituren og varm burgerbollen i ovnen - de skal ca. have 4-5 minutter begge dele.
- Skyl ærteskud og læg klar.
- Læg grillosten på et stykke fedtsugende papir, når de har fået en jævn brun overflade. Selvom de bobler og ligner de smelter, skal de nok forblive sammenhængende
- Tag bollener ud, og skær dem over på midten.
- Kom en skefuld tzatziki på underbollen.
- Top med skiver af lækker, friturestegt grillost.
- Kom ærteskud ovenpå.
- Smør topbollen med din tzatziki.
- Server med fritter til.
Velbekomme!
P.S. Opskriften på vores lækre, farverige grøntsagsboller finder du lige her!