Majsdeller med creme fraiche dip

HER FÅR DU OPSKRIFTEN PÅ DE LÆKRESTE MAJSDELLER, SOM BÅDE ER NEMME OG HURTIGE AT LAVE. DE FUNGERER BÅDE PERFEKT SOM AFTENSMAD ELLER TIL MADPAKKEN, OG SERVER DEM GERNE MED LIDT BRØD ELLER MED EN LÆKKER DIP TIL. MAN KAN SAGTENS VARIERE DEM VED F.EKS. AT TILFØJE EKSTRA KRYDDERIER, OLIVEN, SOLTØRRET TOMAT ELLER FRISKE KRYDDERURTER - KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER!

Ingredienser

deller

  • 200 g majs (drænet)
  • 200 g tun (drænet)
  • 150 g revet squash
  • 100 g fetaost
  • 2 strimler forårsløg
  • 1 æg
  • 4 spsk. mel
  • Salt og peber
  • Godt med olie til stegning

dip

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 tsk. citronsaft
  • Salt, peber
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk. sennep

SÅDAN GØR DU

  1. Riv squash og pres overskydende væske fra. 

  2. Kom det i en skål sammen med majs, hakket forårsløg, salatost, tun (drænet fra væsken), salt, peber, ægget og mel.

  3. Rør det sammen og kom rigeligt med olie på en pande.

  4. Form dellerne og steg dem i olien. De skal have omkring 5 minutter på hver side.

  5. Dryp dem af på en tallerken med køkkenrulle.

  6. Server sammen med dippen, som blot er rørt sammen i en skål. 

 

Opskriften er udviklet i samarbejde med Juliebruunsblog