Panna cotta med hindbærsauce
MED DENNE OPSKRIFT FÅR DU EN PANNA COTTA MED HINDBÆRSAUCE, DER ER NOGET NÆR DEN PERFEKTE DESSERT! DEN ER PORTIONSANRETTET, OG DEN KAN SAGTENS LAVES PÅ FORHÅND. DENNE PANNA COTTA ER SAMTIDIG EN KALORIEMÆSSIGT LETTERE UDGAVE, DA NOGET AF FLØDEN ER ERSTATTET MED SØDMÆLK. OG SÅ ER DEN TOPPET MED DEN LÆKRESTE, FRISKE HINDBÆRSAUCE, DER FULDENDER DESSERTEN!
Ingredienser ( 4 portioner )
- 2 dl sødmælk
- 3 dl fløde
- 85 g sukker
- 1 vaniljestang
- 2,5 blad husblas
Hindbærsauce
- 200 g frosne hindbær
- 50 g sukker
- 1/2 citron, saften
SÅDAN GØR DU
-
Kom husblas i koldt vand i ca. 10 minutter.
-
Kom mælk, kornene fra 1 hel vaniljestang og sukker i en gryde. Bring det til kogepunktet. Kom herefter den udblødte husblas i, og fordel massen i 4 ens forme.
SÅDAN GØR DU - HINDBÆRSAUCE
-
Kom hindbær, sukker og citronsaft i en gryde. Bring til kogepunkt og lad det afkøle.
-
Anret panna cotta'en med hindbærsaucen inden servering.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Marialottes