Nudelsuppe med rød karry og risnudler
Denne nudelsuppe er perfekt til at varme sig på i de kolde måneder. Retten er fyldt med lækre grøntsager, og så tager den ingen tid at bikse sammen. Alle ingredienserne kan fås i et almindeligt supermarked, så nemmere bliver det ikke! Du kan bruge alle former for risnudler i retten, eller du kan vælge at skifte risnudlerne ud med ægnudler, pasta eller ris - alt efter hvad du foretrækker!
Det skal du bruge til 4 personer
Rapsolie
3 spsk rød karrypasta
4 fed hvidløg
3 cm ingefær
1 løg
300 g champignoner
2-3 gulerødder
1 rød peberfrugt
5 bouillonterninger (grøntsag)
2 liter vand
1 bundt forårsløg
125g sukkerærter
5 dl minimælk
Salt
Risnudler
1 lime
1 rød chili
Persille eller koriander
Sådan gør du
-
Riv ingefær og hvidløg.
-
Skær løg i små både.
-
Snit gulerødder i tynde strimler og peberfrugt i lidt grovere.
-
Skær svampe i 4-6 stykker hver.
-
Hak forårsløg og skær sukkerærter i 2-3 stykker hver.
-
Snit chili i skiver, skær lime i både og hak persillen fint.
-
Kom lidt olie i en stor gryde og tilføj karrypasta, ingefær, hvidløg, løg, champignon, gulerødder og peberfrugt og steg det i et par minutter.
-
Kom bouillonterninger og vand i og lad suppen koge i 5 minutter.
-
Imens tilberedes nudlerne efter pakkens anvisning.
-
Kom mælk, forårsløg og sukkerærter i suppen og smag godt til med salt – husk nudlerne suger smag, så giv den gerne lidt ekstra salt.
-
Kom nudlerne i skålene først og hæld den varme suppe over.
-
Top med limebåde, chili, og persille.
-
Velbekomme
Opskriften er udviklet i samarbejde med Onekitchen (følg EVT. hendes Instagram-profil her)