Skyr bark - perfekt som morgenmadssnack...
... eller hvis du bare trænger til lidt lækkert til eftermiddagskaffen. Stykkerne kan holde sig længe i fryseren, hvis bare du opbevarer dem i en lufttæt beholder.
Det skal du bruge
4 dl skyr (du kan også bruge yoghurt naturel)
2 tsk vaniljeekstrakt eller pasta
1 spsk honning
bær
kokosmel
Sådan gør du
- Rør skyren sammen med vanilje og honning. Kom bagepapir om et skærebræt og smør dit "skyrmiks" ud derpå. Du kan komme lige de bær, du elsker, ovenpå, fx snittede jordbær i skiver og knuste frosne brombær og hindbær over.
- Så drysses en håndfuld kokosmel over og hele herligheden stilles på frys i cirka 6 timer eller indtil det er helt frosset.
- Pil den frosne skyr bark af bagepapiret og skær ud i passende bidder. Nyd dem med det samme eller stil på frys til et senere tidspunkt.
Tip: Prøv evt. at blande lidt peanut butter ind i dit "skyrmiks" - så får du et andet, men også meget lækkert smagsresultat.
Opskriften er udviklet i samarbejde med Onekitchen (følg EVT. hendes Instagram-profil her)