Bløde bananpandekager

Lækre bananpandekager - perfekt til en nem dessert eller den lille sult. 

8-10 stk.
Tilberedningstid: 20 minutter

 

Det skal du bruge:

2 meget modne bananer
3 æggeblommer
1 tsk. kardemomme
1 spsk. vaniljesukker
2 dl mælk (mini- eller kærnemælk)
200 g mel
2 tsk. bagepulver
3 æggehvider

 

Sådan gør du:

  • Mos banananerne grundigt med en gaffel til der ikke er klumper.
  • Rør æggeblommer, kardemomme og vaniljesukker og til sidst mælk i.
  • Rør mel og bagepulver sammen og sigt det i dejen, så der ikke er klumper i melet.
  • Rør eller pisk dejen til den er fin og glat.
  • Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen.
  • Smelt smør på en pande og bag ca. 4 pandekager ad gangen. Vend dem når dejen er begyndt at stivne.

Tip!

Server dem straks med lidt marmelade, ahornsirup eller flydende honning på toppen. Eller giv dem med i madpakken som en lille forkælelse.

 

 

Prøv også