Bløde bananpandekager
Lækre bananpandekager - perfekt til en nem dessert eller den lille sult.
8-10 stk.
Tilberedningstid: 20 minutter
Det skal du bruge:
2 meget modne bananer
3 æggeblommer
1 tsk. kardemomme
1 spsk. vaniljesukker
2 dl mælk (mini- eller kærnemælk)
200 g mel
2 tsk. bagepulver
3 æggehvider
Sådan gør du:
- Mos banananerne grundigt med en gaffel til der ikke er klumper.
- Rør æggeblommer, kardemomme og vaniljesukker og til sidst mælk i.
- Rør mel og bagepulver sammen og sigt det i dejen, så der ikke er klumper i melet.
- Rør eller pisk dejen til den er fin og glat.
- Pisk æggehviderne stive og fold dem i dejen.
- Smelt smør på en pande og bag ca. 4 pandekager ad gangen. Vend dem når dejen er begyndt at stivne.
Tip!
Server dem straks med lidt marmelade, ahornsirup eller flydende honning på toppen. Eller giv dem med i madpakken som en lille forkælelse.