Chopped bagel

Har du prøvet at lave chopped bagel endnu? Det virker måske fjollet, men jeg kan love dig for, at det smager godt. Og så er det en genial måde at få ryddet ud i sit køleskab på. Rester af mejeriprodukter som creme fraiche, hytteost, græskinspireret yoghurt mm. kan bruges i en virkelig lækker kyllingesalat, som mine børn i øvrigt er helt vilde med at få med på madpakke. Sådan undgår jeg i hvert fald selv, at små rester af fraiche eller hytteost ikke ender i skraldespanden, men på vores tallerkener herhjemme. 

Ingredienser

  • 4 bagels
  • 1 spsk hytteost
  • 1 spsk. creme fraiche eller græskinspireret yoghurt
  • 1/3 agurk
  • 2 æg
  • 100g stegt kylling
  • ¼ rødløg
  • 2 spsk. friske urter
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber

Sådan gør du

Lun bagels som anført på pakken. Fordel de øvrige ingredienser på et stort spækbræt, og hak alle ingredienserne groft sammen med en kniv. Saml kyllingesalaten med kniven, og smør salaten på de lune bagels. 

Opskriften er udviklet af Maria Vestergaard.

Prøv disse lækre reste-retter