NUDELSUPPE MED RØD KARRY OG RISNUDLER

DENNE NUDELSUPPE ER PERFEKT AT VARME SIG PÅ I DE KOLDE MÅNEDER. RETTEN ER FYLDT MED LÆKRE GRØNTSAGER, OG SÅ TAGER DEN INGEN TID AT BIKSE SAMMEN. ALLE INGREDIENSERNE KAN FÅS I ET ALMINDELIGT SUPERMARKED, SÅ NEMMERE BLIVER DET IKKE! DU KAN BRUGE ALLE FORMER FOR RISNUDLER I RETTEN, ELLER DU KAN VÆLGE AT SKIFTE RISNUDLERNE UD MED ÆGNUDLER, PASTA ELLER RIS - ALT EFTER HVAD DU FORETRÆKKER!

Ingredienser ( 4 personer )

  • Rapsolie
  • 3 spsk rød karrypasta
  • 4 fed hvidløg
  • 3 cm ingefær
  • 1 løg
  • 300 g champignoner
  • 2-3 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 5 grøntsagsbouillonterninger
  • 2 liter vand
  • 1 bundt forårsløg
  • 125g sukkerærter
  • 5 dl minimælk
  • Salt
  • Risnudler
  • 1 lime
  • 1 rød chili
  • Persille eller koriander

SÅDAN GØR DU

  1. Riv ingefær og hvidløg.
  2. Skær løg i små både.
  3. Snit gulerødder i tynde strimler og peberfrugt i lidt grovere.
  4. Skær svampe i 4-6 stykker hver.
  5. Hak forårsløg og skær sukkerærter i 2-3 stykker hver.
  6. Snit chili i skiver, skær lime i både og hak persillen fint.
  7. Kom lidt olie i en stor gryde og tilføj karrypasta, ingefær, hvidløg, løg, champignon, gulerødder og peberfrugt og steg det i et par minutter.
  8. Kom bouillonterninger og vand i og lad suppen koge i 5 minutter.
  9. Imens tilberedes nudlerne efter pakkens anvisning.
  10.  Kom mælk, forårsløg og sukkerærter i suppen og smag godt til med salt – husk nudlerne suger smag, så giv den gerne lidt ekstra salt.
  11.  Kom nudlerne i skålene først og hæld den varme suppe over.
  12.  Top med limebåde, chili, og persille.
  13.  Velbekomme

Opskriften er udviklet i samarbejde med One Kitchen (FØLG EVT. HENDES INSTAGRAM-PROFIL HER)

Kunne det friste med en lækker græskargryde? Så prøv denne!