Spidkålssalat med laks og kærnemælksdressing

DENNE OPSKRIFT ER PERFEKT, HVIS DU STÅR OG MANGLER EN NEM OG HURTIG RET UDEN AT GÅ NED PÅ DEN GODE SMAG OG LÆKRE RÅVARER! DEN ER FYLDT MED KÅL, BØNNER, ÆBLER OG LAKS - OG SÅ VENDES DEN I DEN LÆKRESTE DRESSING. DET ER EN ÆGTE GO-TO-RET, HVIS AFTENSMADEN SKAL VÆRE BÅDE NEM, HURTIG OG LÆKKER. DEN FUNGERER OGSÅ RIGTIG GODT TIL AT TAGE MED SOM EN DEL AF MADPAKKEN!

Ingredienser

  • 1 spidskål, snittet i fine strimler
  • 1 æble, skåret i tynde skiver
  • 230 g butterbeans, drænet
  • Frisk dild
  • 2 dl kærnemælk
  • 2 spsk. sukker
  • 1 spsk. citronsaft
  • 200 g varmrøget laks

SÅDAN GØR DU

  1. I en skål blandes kærnemælk, sukker og citronsaft sammen til dressing
  2. Vend det snittede kål sammen med dressingen
  3. Anret på et fad sammen med bønner, æbler, dild og varmrøget laks

Opskriften er udviklet i samarbejde med madmusen.