Hytteostpandekager med urtedressing
DE HER HYTTEOST-BASEREDE PANDEKAGER ER HELT GENIALE SOM WRAP TIL, HVAD END DU MÅTTE HAVE AF RESTER AF GRØNTSAGER, KØD ELLER PÅLÆG OSV, DU HAR LYST TIL AT FYLDE I DEM. HER FÅR DU OPSKRIFTEN SAMMEN MED EN LÆKKER URTEDRESSING.
Ingredienser ( Ca. 4 personer )
HYTTEOSTPANDEKAGER
- 250 g hytteost 4%
- 4 æg
- 4 dl mælk
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. tørret oregano
- 1 tsk. paprika
- 200 g hvedemel
- Smør til stegning
URTEDRESSING
- 250 g græsk-inspireret yoghurt 10%
- 1 tsk. sennep
- 1 skalotteløg, finthakket
- 2 spsk. urter, finthakkede (f.eks. dild, purløg og oregano)
- 1,5 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
MHT. FYLDET BRUGER DU BLOT, HVAD DU BEDST SELV KAN LIDE AF GRØNT OG KØD
SÅDAN GØR DU
- Kom ingredienserne til pandekagedejen i en blender og blend, til du har en ensartet og tynd dej.
- Smelt smør på en pande og bag ca. 8-10 pandekager.
- Til dressingen røres yoghurt sammen med sennep, skalotteløg, urter, salt, sukker og peber og smages til.
- Fyld pandekagerne med urtedressing og dit favoritfyld - fx kyllingebryst udskåret i strimler, spinatblade (eller salat efter eget valg), cherrytomater, avocado, agurk i strimler, revet gulerod, oliven, forårsløg - kun fantasien og dine smagspræferencer sætter grænser.
- Velbekomme!
Opskriften er udviklet i samarbejde med Frederikke Wærens.