MEXICANSK INSPIREREDE TORTILLA-WRAPS MED BØNNEFYLD
PRØV DISSE MEXICANSK INSPIREREDE TORTILLA-WRAPS MED LÆKKERT BØNNEFYLD, SMELTET OST, CREME FRAICHE OG FRISK KORIANDER PÅ TOPPEN. DE ER HURTIGE AT LAVE, OG SÅ ER DER MASSER AF GODE GRØNTSAGER I - OG OSTEN OG CREME FRAICHEN FÅR DEM SIKKERT TIL AT GLIDE NEMMERE NED ISÆR HOS BØRNENE.
Ingredienser ( 2 personer )
- 4 tortilla pandekager (vælg evt. de små)
- 75 g revet mozzarella ost
- 75 g revet cheddarost
Det skal du bruge til bønnefyld
- 1/2 dåse kidneybønner
- 1/2 dåse sorte bønner
- En lille dåse majs
- 1/2 rød chili (hold lidt igen eller undlad helt, hvis det er til børn)
- 1 rød peberfrugt
- 1 lille rødløg
- 100 g sukkerærter
- 1 god tsk. paprika
- 1 god tsk. stødt spidskommen
- Salt og peber
- Serveres med creme fraiche, evt. en smule lime og en portion friskhakket koriander.
SÅDAN GØR DU
- Dræn og skyl bønnerne.
- Skyl og snit grøntsagerne.
- Steg det hele et par minutter i olie på en pande.
- Tilføj krydderier.
- Skær tortillas lidt mindre*
- Smelt en lille bunke ost på en anden pande i 20 sekunders tid og skrab det over på en tortillapandekage, som også får 20 sekunder på panden (med ostesiden opad) og bliver let sprød.
- Læg bønnefyldet på.
- Top med creme fraiche og koriander og fold den let på midten - velbekomme!
*Hvis du ikke har købt de små wraps fra starten af, er det en god ide at tilskære dem lidt, så de er nemmere at håndtere, når de skal foldes og spises. Den del, som skæres fra, kan du fx bruge til at lave tortillachips af (vend dem i olie og salt og give dem en let ristning i ovnen).
Opskriften er udviklet i samarbejde med juliebruun.com (FØLG EVT. HENDES INSTAGRAM-PROFIL HER)
Kunne det også friste med nogle lækre spinatpandekager? Prøv dem her!