NUDELSUPPE MED RØD KARRY OG RISNUDLER
DENNE NUDELSUPPE ER PERFEKT AT VARME SIG PÅ I DE KOLDE MÅNEDER. RETTEN ER FYLDT MED LÆKRE GRØNTSAGER, OG SÅ TAGER DEN INGEN TID AT BIKSE SAMMEN. ALLE INGREDIENSERNE KAN FÅS I ET ALMINDELIGT SUPERMARKED, SÅ NEMMERE BLIVER DET IKKE! DU KAN BRUGE ALLE FORMER FOR RISNUDLER I RETTEN, ELLER DU KAN VÆLGE AT SKIFTE RISNUDLERNE UD MED ÆGNUDLER, PASTA ELLER RIS - ALT EFTER HVAD DU FORETRÆKKER!
Ingredienser ( 4 personer )
- Rapsolie
- 3 spsk rød karrypasta
- 4 fed hvidløg
- 3 cm ingefær
- 1 løg
- 300 g champignoner
- 2-3 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 5 grøntsagsbouillonterninger
- 2 liter vand
- 1 bundt forårsløg
- 125g sukkerærter
- 5 dl minimælk
- Salt
- Risnudler
- 1 lime
- 1 rød chili
- Persille eller koriander
SÅDAN GØR DU
-
Riv ingefær og hvidløg.
-
Skær løg i små både.
-
Snit gulerødder i tynde strimler og peberfrugt i lidt grovere.
-
Skær svampe i 4-6 stykker hver.
-
Hak forårsløg og skær sukkerærter i 2-3 stykker hver.
-
Snit chili i skiver, skær lime i både og hak persillen fint.
-
Kom lidt olie i en stor gryde og tilføj karrypasta, ingefær, hvidløg, løg, champignon, gulerødder og peberfrugt og steg det i et par minutter.
-
Kom bouillonterninger og vand i og lad suppen koge i 5 minutter.
-
Imens tilberedes nudlerne efter pakkens anvisning.
-
Kom mælk, forårsløg og sukkerærter i suppen og smag godt til med salt – husk nudlerne suger smag, så giv den gerne lidt ekstra salt.
-
Kom nudlerne i skålene først og hæld den varme suppe over.
-
Top med limebåde, chili, og persille.
-
Velbekomme
Opskriften er udviklet i samarbejde med One Kitchen (FØLG EVT. HENDES INSTAGRAM-PROFIL HER)