Reste-pastaret
Denne pastaret er perfekt til resterne. Brug hvad du har i køleskabet og tryl det om med denne lækre base med flødeost.
Ingredienser
- 200 g flødeost naturel
- 1–1,5 dl bouillon eller vand
- 2 fed hvidløg
- Flagesalt & peber
Rester af
- 200 g kogte ærter
- 400 g kogt fuldkornspasta
- 400 g tilberedt kylling
- 3–4 gulerødder i stave
- Frisk persille & evt. citronskal til topping
Sådan gør du:
Blend ærter, flødeost, hvidløg, citronsaft og bouillon til en glat sauce.
Varm saucen op i en gryde, og smag til med salt og peber.
Snit gulerødderne i små tern. Vend pasta, kylling og gulerødder i saucen og varm igennem.
Server straks – evt. med friske urter, lidt citronskal og evt. lidt hård ost.
Opskriften er udviklet af May Silja.