Reste-pastaret

Denne pastaret er perfekt til resterne. Brug hvad du har i køleskabet og tryl det om med denne lækre base med flødeost.

Ingredienser

  • 200 g flødeost naturel 
  • 1–1,5 dl bouillon eller vand 
  • 2 fed hvidløg  
  • Flagesalt & peber 

Rester af

  • 200 g kogte ærter 
  • 400 g kogt fuldkornspasta 
  • 400 g tilberedt kylling 
  • 3–4 gulerødder i stave 
  • Frisk persille & evt. citronskal til topping  

Sådan gør du: 

Blend ærter, flødeost, hvidløg, citronsaft og bouillon til en glat sauce.  
Varm saucen op i en gryde, og smag til med salt og peber.   
Snit gulerødderne i små tern. Vend pasta, kylling og gulerødder i saucen og varm igennem.  
Server straks – evt. med friske urter, lidt citronskal og evt. lidt hård ost.   

Opskriften er udviklet af May Silja.


 

Prøv også disse lækre reste-retter