Nudelsuppe med rød karry og risnudler

Denne nudelsuppe er perfekt til at varme sig på i de kolde måneder. Retten er fyldt med lækre grøntsager, og så tager den ingen tid at bikse sammen. Alle ingredienserne kan fås i et almindeligt supermarked, så nemmere bliver det ikke! Du kan bruge alle former for risnudler i retten, eller du kan vælge at skifte risnudlerne ud med ægnudler, pasta eller ris - alt efter hvad du foretrækker!

 Det skal du bruge til 4 personer

Rapsolie

3 spsk rød karrypasta

4 fed hvidløg

3 cm ingefær

1 løg

300 g champignoner

2-3 gulerødder

1 rød peberfrugt

5 bouillonterninger (grøntsag)

2 liter vand

1 bundt forårsløg

125g sukkerærter

5 dl minimælk

Salt

Risnudler

1 lime

1 rød chili

Persille eller koriander

 

Sådan gør du

  1. Riv ingefær og hvidløg.
  2. Skær løg i små både.
  3. Snit gulerødder i tynde strimler og peberfrugt i lidt grovere.
  4. Skær svampe i 4-6 stykker hver.
  5. Hak forårsløg og skær sukkerærter i 2-3 stykker hver.
  6. Snit chili i skiver, skær lime i både og hak persillen fint.
  7. Kom lidt olie i en stor gryde og tilføj karrypasta, ingefær, hvidløg, løg, champignon, gulerødder og peberfrugt og steg det i et par minutter.
  8. Kom bouillonterninger og vand i og lad suppen koge i 5 minutter.
  9. Imens tilberedes nudlerne efter pakkens anvisning.
  10.  Kom mælk, forårsløg og sukkerærter i suppen og smag godt til med salt – husk nudlerne suger smag, så giv den gerne lidt ekstra salt.
  11.  Kom nudlerne i skålene først og hæld den varme suppe over.
  12.  Top med limebåde, chili, og persille.
  13.  Velbekomme

 

Opskriften er udviklet i samarbejde med Onekitchen (følg EVT. hendes Instagram-profil her)

 

Kunne det friste med en lækker græskargryde? Så prøv denne  

Prøv også