Skyr bark - perfekt som morgenmadssnack...

... eller hvis du bare trænger til lidt lækkert til eftermiddagskaffen. Stykkerne kan holde sig længe i fryseren, hvis bare du opbevarer dem i en lufttæt beholder.

 Det skal du bruge

4 dl skyr  (du kan også bruge yoghurt naturel)

2 tsk vaniljeekstrakt eller pasta 

1 spsk honning  

bær  

kokosmel  

 

Sådan gør du

  1. Rør skyren sammen med vanilje og honning. Kom bagepapir om et skærebræt og smør dit "skyrmiks" ud derpå.  Du kan komme lige de bær, du elsker, ovenpå, fx snittede jordbær i skiver og knuste frosne brombær og hindbær over.
  2. Så drysses en håndfuld kokosmel over og hele herligheden stilles på frys i cirka 6 timer eller indtil det er helt frosset.  
  3. Pil den frosne skyr bark af bagepapiret og skær ud i passende bidder.  Nyd dem med det samme eller stil på frys til et senere tidspunkt.  

Tip: Prøv evt. at blande lidt peanut butter ind i dit "skyrmiks" - så får du et andet, men også meget lækkert smagsresultat. 

 

Opskriften er udviklet i samarbejde med Onekitchen (følg EVT. hendes Instagram-profil her)

 

Trifli-tid? Ja, hvorfor ikke...? :)  

Prøv også